Vacature zoeken
Login
Vul hieronder uw e-mailadres en wachtwoord in om in te loggen

Vacature docent Wiskunde

Zoek je een baan als docent Wiskunde in het voortgezet onderwijs of het middelbaar beroepsonderwijs (MBO/ROC)?

Metafoor Personeelsbank helpt je graag om jouw droombaan te vinden! Je kunt bij Metafoor Personeelsbank reageren op actuele vacatures voor docenten Wiskunde. Daarnaast kunnen we je ook actief onder de aandacht brengen bij scholen waar wij regelmatig docenten Wiskunde voorstellen.
Beschik jij over een eerste of tweede graad lesbevoegdheid voor het vak Wiskunde, of zit je in de eindfase van de opleiding tot docent Wiskunde? Ben je vakinhoudelijk en didactisch sterk onderlegd, heb je recente werkervaring binnen het onderwijs en beschik je over een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)? Dan zijn we op zoek naar jou!

Metafoor Personeelsbank biedt zowel vacatures aan voor kortdurende opdrachten, zoals lesuitval en ziektevervanging, als voor structurele betrekkingen.

Actuele vacatures docent Wiskunde

Metafoor Personeelsbank werkt nauw samen met diverse scholen en opleidingsinstituten in heel Nederland. Op deze pagina vindt je dan ook regelmatig nieuwe vacatures voor docenten Wiskunde. Ons actuele aanbod zie je aan de rechterzijde van de pagina. Solliciteren op deze vacatures doe je eenvoudig via onze vacaturemodule.

Continu op zoek naar docenten Wiskunde

Niet meteen je droombaan gevonden tussen onze actuele vacatures? Geen nood! Metafoor Personeelsbank is continu op zoek naar gekwalificeerde docenten voor de doorlopende vacature docent Wiskunde.

Wij zijn continu op zoek naar docenten Wiskunde voor de bovenbouw HAVO/VWO in het voorgezet onderwijs en voor de VAVO. Voor docenten op het ROC en in de onderbouw van het voortgezet onderwijs is een tweede graad bevoegdheid voldoende.

Metafoor Personeelsbank is zeer flexibel in de wijze waarop docenten ingezet kunnen worden. Zo kun je via ons werken als uitzendkracht, gedetacheerd worden of bemiddeld worden als ZZP’er. Direct in dienst van de school treden behoort eveneens tot de mogelijkheden. Kijk voor meer informatie op deze pagina.

Reageren op de lopende vacature

Zodra je reageert op de lopende vacature docent Wiskunde, nemen wij contact met je op. Een van onze intercedenten zal dan samen met jou je werkervaring en je wensen en voorkeuren bespreken.
Om tot een goede match te komen is het voor ons belangrijk dat wij op de hoogte zijn van je actuele bevoegdheden. Deze kun je invullen bij je inschrijving en ook later nog aanpassen in je profiel. Hoe meer relevante gegevens je verstrekt, hoe groter de kans is dat dat wij een passende baan voor je vinden.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met een van onze intercedenten of schrijf je in bij Metafoor Personeelsbank.

Inschrijven bij Metafoor Personeelsbank

Een groot deel van de vacatures die bij Metafoor Personeelsbank worden aangemeld, kunnen we vullen met docenten die zich bij ons hebben ingeschreven. Niet alle vacatures docent Wiskunde worden hierdoor op de website geplaatst. Door je in te schrijven bij Metafoor Personeelsbank, maak je dan ook meer kans op een baan.

Nadat je bij ons ingeschreven staat, word je bovendien automatisch op de hoogte gehouden van passende vacatures. Daarnaast benaderen wij jou dan ook persoonlijk met actuele vacatures. Kortom: snel op de hoogte van de laatste vacatures in jouw vakgebied!

Je kunt je ook inschrijven als je nog bezig met met je opleiding tot docent Wiskunde. Vakspecialisten of kandidaten met een master die aan de slag willen als zij-instromer of in het hoger beroepsonderwijs zijn eveneens welkom bij Metafoor Personeelsbank.

Schrijf je via de onderstaande inschrijfmodule gratis en geheel vrijblijvend in bij Metafoor Personeelsbank. Wij helpen je graag de volgende stap te zetten in je carrière in het onderwijs!

Vacatures
in Regio Amsterdam
in regio Amersfoort
in regio Amersfoort
in Noord Holland