Vacature zoeken
Login
Vul hieronder uw e-mailadres en wachtwoord in om in te loggen

Vacature docent Werktuigbouwkunde

Ben je op zoek naar een baan als docent Werktuigbouwkunde in het middelbaar beroepsonderwijs (MBO/ROC) of hoger beroepsonderwijs(HBO)?

Metafoor Personeelsbank helpt je graag om jouw droombaan te vinden! Wij zijn eerste keus bij veel onderwijsinstellingen en opleidingsinstituten in heel Nederland en bieden zowel actuele als doorlopende vacatures docent Werktuigbouwkunde aan.

Ben je al docent werktuigbouwkunde, , zit je in de eindfase van de opleiding tot docent, of heb je een schat aan werkervaring in de werktuigbouwkunde en beschik je minimaal over een afgeronde HBO opleiding Werktuigbouwkunde? Dan zijn we op zoek naar jou!

Je kunt bij Metafoor Personeelsbank reageren op actuele vacatures voor docenten Werktuigbouwkunde. Daarnaast kunnen we je ook actief onder de aandacht brengen bij scholen waar we regelmatig docenten voorstellen.

Actuele vacatures docent Werktuigbouwkunde

Doordat wij nauw samenwerken met diverse scholen in heel Nederland kunnen we je regelmatig nieuwe vacatures Werktuigbouwkunde aanbieden. Ons actuele aanbod zie je aan de rechterzijde van de pagina. Solliciteren op deze vacatures doe je eenvoudig via onze vacaturemodule.

Continu op zoek naar docenten Werktuigbouwkunde

Zit jouw droombaan er momenteel niet tussen? Geen nood! Metafoor Personeelsbank is doorlopend op zoek naar gekwalificeerde en ervaren docenten Werktuigbouwkunde.

Metafoor Personeelsbank werkt landelijk voor docenten en scholen en is eerste leverancier bij verschillende onderwijsinstellingen en opleidingsinstituten. Dit betekent dat veel onderwijsvacatures als eerste bij ons worden aangemeld.

Een groot gedeelte van de vacatures die bij ons worden aangemeld, is passend voor docenten die bij ons staan ingeschreven. Niet alle vacatures docent Werktuigbouwkunde komen dan ook op de website te staan.

Om je kans op een baan te vergoten, kun je je als docent bij Metafoor Personeelsbank inschrijven. Als je bij ons staat inschreven nemen we contact met je op als we een nieuwe vacature ontvangen die past bij jouw kwalificaties en voorkeuren. Tevens gaan we dan actief voor je op zoek naar een baan.

Metafoor Personeelsbank is zeer flexibel in de wijze waarop je als docent Werktuigbouwkunde ingezet kan worden. Zo kun je via ons werken als uitzendkracht, gedetacheerd worden of bemiddeld worden als ZZP’er. Daarnaast is het mogelijk dat je direct in dienst van de school treedt. Meer informatie over de mogelijkheden vindt je op deze pagina.

Metafoor Personeelsbank biedt zowel vacatures aan voor kortdurende opdrachten, zoals lesuitval en ziektevervanging, als voor structurele betrekkingen. Onze intercedenten vinden altijd een oplossing die bij jouw wensen past.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met één van onze intercedenten of schrijf je direct in bij Metafoor Personeelsbank.

Inschrijven

Als je staat ingeschreven bij Metafoor Personeelsbank, kunnen wij je op de hoogte houden van ons actuele aanbod van vacatures Werktuigbouwkunde. Daarnaast kunnen we dan actief voor je op zoek gaan naar een baan die aansluit bij jouw kwalificaties en voorkeuren.

Ben je nog bezig met het behalen van je onderwijsbevoegdheid? Ook dan ben je welkom bij Metafoor Personeelsbank. Vakspecialisten of kandidaten met een master die aan de slag willen als zij-instromer kunnen zich eveneens inschrijven.

Schrijf je gratis en geheel vrijblijvend in via de onderstaande inschrijfmodule. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw droombaan!

Vacatures
in Regio Amsterdam
in regio Amersfoort
in regio Amersfoort
in Noord Holland