Vacature zoeken
Login
Vul hieronder uw e-mailadres en wachtwoord in om in te loggen

Vacature docent Techniek

Zoek jij een baan als docent Techniek in het voortgezet onderwijs, het volwassenenonderwijs of het middelbaar beroepsonderwijs (MBO/ROC)?

Metafoor Personeelsbank is gespecialiseerd in onderwijsvacatures en helpt je graag met het vinden van een functie die bij jou past! Metafoor zoekt regelmatig technisch specialisten in onder andere de vakgebieden: Motorvoertuigentechniek, Elektrotechniek, Mechatronica en Werktuigbouwkunde Je kunt bij ons reageren op actuele vacatures voor docenten Techniek. Daarnaast kunnen we jou, als je je bij ons inschrijft, ook actief onder de aandacht brengen bij scholen waar wij met regelmaat vacatures docent Techniek van ontvangen.

Om in aanmerking te komen als kandidaat voor onze vacatures Techniek, dien je aan de volgende functie-eisen te voldoen:

  • Je beschikt over een eerste- of tweede graad lesbevoegdheid, of hebt ruime praktijkervaring in een technisch vakgebied, en een vierjarige technische opleiding afgerond op minimaal HBO niveau
  • Je hebt recente werkervaring binnen het onderwijs of ervaring met kennisoverdracht
  • Je bent vakinhoudelijk en didactisch sterk onderlegd;
  • Je beschikt over een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).
  • Voldoe je aan de bovengenoemde functie-eisen? Dan zijn we op zoek naar jou! Wij bieden zowel actuele als doorlopende vacatures voor gekwalificeerde docenten Techniek aan.

Actuele vacatures docent Techniek

Metafoor Personeelsbank werkt veelvuldig samen met diverse onderwijsinstellingen en opleidingsinstituten in heel Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in het Voortgezet Onderwijs, VAVO, Mbo en Hbo. Wij zoeken zowel docenten voor tijdelijke als structurele vacatures.

Op de website van Metafoor Personeelsbank plaatsen wij regelmatig nieuwe vacatures voor docenten Techniek. Zo zijn we bijvoorbeeld geregeld op zoek naar docenten werktuigbouwkunde, elektrotechniek en mechatronica. Solliciteren op onze actuele vacatures doe je eenvoudig via de vacaturemodule. Aan de rechterkant van deze pagina vind je een overzicht van onze actuele vacatures voor docent Techniek.

Continu op zoek naar docenten Techniek

Zit jouw droombaan er momenteel niet tussen? Geen nood! Metafoor Personeelsbank is continu op zoek naar gekwalificeerde en gemotiveerde docenten Techniek. Bij diverse onderwijsinstellingen en opleidingsinstituten zijn wij eerste leverancier – veel onderwijsvacatures worden bij ons als eerste aangemeld.

Door je in te schrijven bij Metafoor Personeelsbank, kunnen wij je op de hoogte houden van onze actuele vacatures. Daarnaast kunnen we dan actief voor je op zoek gaan naar een functie als docent Techniek die aansluit bij jouw wensen en eisen.

Metafoor Personeelsbank is zeer flexibel in de wijze waarop docenten ingezet kunnen worden. Zo kun je via ons werken als uitzendkracht, gedetacheerd worden of bemiddeld worden als ZZP’er. Ook is het mogelijk dat je direct in dienst van de school treedt. Meer informatie over de mogelijkheden vind je op deze pagina.

Zodra je reageert op een van onze vacatures, nemen wij contact met je op. Een van onze intercedenten zal samen met jou je werkervaring en je wensen en voorkeuren bespreken.

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Neem dan contact op met een van onze intercedenten of schrijf je direct in bij Metafoor Personeelsbank.

Inschrijven bij Metafoor Personeelsbank

Niet alle vacatures docent Techniek die bij ons worden aangemeld, worden gepubliceerd op de website. Dit komt omdat wij een groot gedeelte van de vacatures invullen met docenten die al zijn ingeschreven bij Metafoor Personeelsbank.

Om ervoor te zorgen dat je meer kans maakt op een baan, kun je je als docent bij ons inschrijven. Docenten die nog bezig zijn met een opleiding tot docent kunnen zich ook bij ons inschrijven. Tevens zijn vakspecialisten of kandidaten met een master die aan de slag willen als zij-instromer welkom om zich in te schrijven bij Metafoor Personeelsbank.

Schrijf je gratis en geheel vrijblijvend in bij Metafoor Personeelsbank via de onderstaande inschrijfmodule. Wij helpen je graag jouw droombaan te vinden!

Vacatures
in Regio Amsterdam
in regio Amersfoort
in regio Amersfoort
in Noord Holland