Vacature zoeken
Login
Vul hieronder uw e-mailadres en wachtwoord in om in te loggen

Vacature docent Nederlands

Ben jij op zoek naar een baan als docent Nederlands in het voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs (MBO/ROC) of het volwassenenonderwijs?

Metafoor Personeelsbank helpt je graag bij het vinden van jouw droombaan! Je vindt bij ons met regelmaat nieuwe vacatures docent Nederlands waarop je kunt reageren. Daarnaast kunnen we je ook actief onder de aandacht brengen bij scholen waar wij regelmatig docenten Nederlands voorstellen.

Ben je bijna klaar met je opleiding tot docent Nederlands of beschik je over een eerste of tweede graad lesbevoegdheid voor het vak Nederlands? Heb je recente werkervaring binnen het onderwijs, ben je vakinhoudelijk en didactisch sterk onderlegd en beschik je over een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)? Dan zijn we op zoek naar jou!

Actuele vacatures docent Nederlands

Metafoor Personeelsbank werkt nauw samen met diverse scholen in heel Nederland. Hierdoor kunnen we je regelmatig nieuwe vacatures docent Nederlands aanbieden. Ons actuele aanbod vind je aan de rechterzijde van de pagina. Solliciteren op deze vacatures doe je eenvoudig via onze vacaturemodule.

Continu op zoek naar docenten

Zit jouw droombaan er momenteel niet tussen? Geen nood! Metafoor Personeelsbank is doorlopend op zoek naar gekwalificeerde en gemotiveerde docenten Nederlands.

Metafoor Personeelsbank werkt samen met diverse opleidingsinstituten en onderwijsinstellingen in heel Nederland. Bij veel instellingen zijn wij de eerste leverancier van docenten. Dit betekent dat veel onderwijsvacatures als eerste bij ons worden aangemeld.

Een groot gedeelte van de vacatures die bij ons worden aangemeld, kunnen wij vullen met docenten die bij ons staan ingeschreven. Niet alle vacatures docent Nederlands komen dan ook op de website.

Om je kans op een baan te vergoten, kun je je als docent bij Metafoor Personeelsbank inschrijven. Als je bij ons staat inschreven nemen we contact met je op zodra we een nieuwe vacature ontvangen die past bij jouw kwalificaties en voorkeuren. Tevens gaan we dan actief voor je op zoek naar een baan.

Metafoor Personeelsbank bemiddelt voor zowel kortdurende opdrachten, zoals lesuitval en ziektevervanging, als voor structurele vacatures. Via Metafoor Personeelsbank kun je werken als uitzendkracht, gedetacheerd worden of bemiddeld worden als ZZP’er. Ook is er de mogelijkheid dat je direct in dienst treedt van de school.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Schrijf je dan in of neem contact op met een van onze intercedenten om de mogelijkheden persoonlijk te bespreken.

Inschrijven

Als je staat ingeschreven bij Metafoor Personeelsbank, houden wij je op de hoogte van ons actuele aanbod vacatures Nederlands. Daarnaast gaan we dan actief voor je op zoek naar een baan die aansluit bij jouw kwalificaties en voorkeuren.

Ben je nog bezig met je opleiding tot docent Nederlands? Ook dan ben je welkom bij Metafoor Personeelsbank. Vakspecialisten of kandidaten met een master die aan de slag willen als zij-instromer of in het hoger beroepsonderwijs kunnen zich eveneens inschrijven bij Metafoor Personeelsbank.

Via de onderstaande inschrijfmodule kun je je gratis en geheel vrijblijvend inschrijven. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw droombaan!

Vacatures
in Regio Amsterdam
in regio Amersfoort
in regio Amersfoort
in Noord Holland