Vacature zoeken
Login
Vul hieronder uw e-mailadres en wachtwoord in om in te loggen

Vacature docent Engels

Ben jij op zoek naar een baan als docent Engels in het voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs (MBO/ROC) of het volwassenenonderwijs? Metafoor Personeelsbank helpt je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Metafoor Personeelsbank biedt regelmatig actuele vacatures aan voor Docenten Engels. Daarnaast kunnen we je ook actief onder de aandacht brengen bij scholen waar wij regelmatig docenten Engels voorstellen.

Ben je bijna klaar met je opleiding tot docent Engels of beschik je over een eerste of tweede graad lesbevoegdheid voor het vak Engels? Heb je recente werkervaring binnen het onderwijs, ben je vakinhoudelijk en didactisch sterk onderlegd en beschik je over een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)? Dan zijn we op zoek naar jou!

Actuele vacatures docent Engels

Metafoor Personeelsbank werkt nauw samen met diverse opleidingsinstituten en onderwijsinstellingen in heel Nederland. Wij onderscheiden ons door aandacht, flexibiliteit en openheid. Door ons brede netwerk, kunnen wij je met regelmaat nieuwe vacatures Docent Engels aanbieden. Ons actuele aanbod vind je aan de rechterzijde van de pagina. Solliciteren op een vacature doe je eenvoudig in de vacaturemodule.

Continu op zoek naar docenten

Je droombaan niet gevonden tussen onze actuele vacatures? Geen nood! Metafoor Personeelsbank is doorlopend op zoek naar gekwalificeerde en gemotiveerde docenten Engels.

Bij veel opleidingsinstituten en onderwijsinstellingen zijn wij de eerste leverancier van docenten. Dit betekent dat veel onderwijsvacatures als eerste bij ons worden aangemeld.

Metafoor Personeelsbank is bovendien zeer flexibel in de wijze waarop je als docent Engels ingezet kan worden. Zo kun je via ons werken als uitzendkracht, gedetacheerd worden of bemiddeld worden als ZZP’er. Daarnaast is het mogelijk dat je direct in dienst van de school treedt. Meer informatie over de mogelijkheden vind je op deze pagina.

Metafoor Personeelsbank bemiddelt voor zowel kortdurende opdrachten, zoals lesuitval en ziektevervanging, als voor structurele vacatures.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met één van onze intercedenten of schrijf je direct in bij Metafoor Personeelsbank.

Inschrijven

Een groot gedeelte van de vacatures docent Engels vult Metafoor Personeelsbank in met de docenten die zich bij ons hebben ingeschreven. Deze vacatures worden niet altijd op de website gepubliceerd.

Als je staat ingeschreven bij Metafoor Personeelsbank, houden wij je op de hoogte van ons actuele aanbod van vacatures Engels. Daarnaast gaan we dan actief voor je op zoek naar een baan die aansluit bij jouw kwalificaties en voorkeuren.

Schrijf je nu gratis en geheel vrijblijvend in bij Metafoor Personeelsbank via de onderstaande inschrijfmodule. Wij helpen je graag jouw droombaan te vinden!

Vacatures
in Regio Amsterdam
in regio Amersfoort
in regio Amersfoort
in Noord Holland