Vacature zoeken
Login
Vul hieronder uw e-mailadres en wachtwoord in om in te loggen

Vacature docent Duits

Continu op zoek naar docenten

Niet gevonden wat je zocht tussen onze actuele vacatures? Geen nood! Metafoor Personeelsbank is doorlopend op zoek naar gemotiveerde en gekwalificeerde docenten Duits.
Via Metafoor Personeelsbank kun je werken als uitzendkracht, gedetacheerd worden of bemiddeld worden als ZZP’er. Ook is er de mogelijkheid dat je direct in dienst treedt van de school. Onze flexibiliteit in de manier waarop docenten ingezet kunnen worden, zorgt ervoor dat we samen de perfecte match vinden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Schrijf je direct in of neem contact op met één van onze intercedenten om persoonlijk de mogelijkheden te bespreken.

Inschrijven

Veel van de vacatures die Metafoor Personeelsbank ontvangt, worden ingevuld met docenten die bij ons staan ingeschreven. Dit betekent dat niet alle vacatures voor docent Duits op de website worden gepubliceerd. Wil je toch voor alle vacatures in aanmerking komen, dan kun je je als docent (gratis) bij ons inschrijven.

Als je bij ons staat inschreven nemen we contact met je op als we een nieuwe vacature ontvangen die past bij jouw kwalificaties en wensen. Bovendien gaan we dan actief voor jou op zoek naar een passende baan.

Schrijf je via de onderstaande inschrijfmodule gratis en geheel vrijblijvend in bij Metafoor Personeelsbank. Wij helpen je graag jouw droombaan te vinden!

Ben je op zoek naar een baan als docent Duits in het voortgezet onderwijs, het volwassenenonderwijs of het middelbaar beroepsonderwijs (MBO/ROC)?

Metafoor Personeelsbank helpt je graag bij het vinden van jouw droombaan als docent Duits. Bij Metafoor Personeelsbank kan je reageren op actuele vacatures docent Duits. Daarnaast kunnen we je ook onder de aandacht brengen bij scholen waar wij regelmatig docenten Duits voorstellen.

Beschik je over een eerste of tweede graad lesbevoegdheid voor het vak Duits, of ben je bijna klaar met je opleiding tot docent Duits? Heb je recente werkervaring binnen het onderwijs, ben je vakinhoudelijk en didactisch sterk onderlegd en beschik je over een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)? Dan zijn we op zoek naar jou!

Actuele vacatures docent Duits

Metafoor Personeelsbank onderscheidt zich door de nauwe samenwerking die we hebben met diverse onderwijsinstellingen en opleidingsinstituten in heel Nederland. Onze specialisatie omvat het Voortgezet Onderwijs, VAVO, Mbo en Hbo, zowel voor tijdelijke als structurele vacatures.
Op onze website vind je actuele vacatures voor docenten Duits. Solliciteren op deze vacatures gaat heel eenvoudig via onze vacaturemodule. Aan de rechterzijde van deze pagina worden de nieuwste vacatures docent Duits getoond.

Vacatures
in Regio Amsterdam
in regio Amersfoort
in regio Amersfoort
in Noord Holland