Vacature zoeken
Login
Vul hieronder uw e-mailadres en wachtwoord in om in te loggen

Voor wie?

Metafoor Personeelsbank is gespecialiseerd in het bemiddelen van ervaren en gekwalificeerde docenten.

Bent u in het bezit van een 1e of 2e graad lesbevoegdheid, of heeft u al veel ervaring in het lesgeven in het voorgezet onderwijs, inburgeringsonderwijs of beroepsonderwijs? Schrijf u dan zeker in! Metafoor Personeelsbank bemiddelt ook docenten die nog geen bevoegdheid hebben. Docenten die bezig zijn met een opleiding tot docent kunnen zich bij ons inschrijven. Net zo als vakspecialisten of kandidaten met een master die aan de slag willen als zij-instromer of in het hoger beroepsonderwijs.

Metafoor Personeelsbank is continu op zoek naar docenten Duits, Engels, Nederlands, Rekenen, Scheikunde, Techniek, Werktuigbouwkunde en Wiskunde.

Per vacature wordt aangegeven welke eisen er zijn omtrent de bevoegdheden. Om een goede match te maken is het voor ons van groot belang dat wij op de hoogte zijn van uw actuele bevoegdheden. Deze kunt u invullen bij uw inschrijving en ook later aanpassen in uw kandidatenprofiel. Hoe meer gegevens u heeft ingevoerd in uw kandidatenprofiel, hoe groter de kans is dat dat wij een passende baan voor u vinden.

In het inburgeringsonderwijs zijn de eisen per klant en per gemeente zeer divers. Minimaal 2 jaar werkervaring is verplicht. Soms is een onderwijsbevoegdheid een eis. Daarnaast wordt in enkele gevallen een opleiding Post HBO-NT2 verplicht gesteld en/of het bezitten van een certificaat competent docent NT2. De inburgeringsgerelateerde certificaten kunt u ook in uw kandidatenprofiel toevoegen.

Vacatures
in Regio Amsterdam
in regio Amersfoort
in regio Amersfoort
in Noord Holland