Vacature zoeken
Login
Vul hieronder uw e-mailadres en wachtwoord in om in te loggen

Over Metafoor Personeelsbank

Metafoor Personeelsbank is gespecialiseerd in het werven & selecteren, uitzenden, detacheren en payrollen van ervaren en gekwalificeerde docenten.

Metafoor Personeelsbank werkt landelijk voor docenten en scholen. Wij bemiddelen docenten en overig onderwijskundig personeel voor het speciaal onderwijs, voortgezet onderwijs, beroepsonderwijs, inburgeringsonderwijs en volwassenenonderwijs.

Metafoor Personeelsbank heeft een groot aantal raamovereenkomsten met grote onderwijs- en opleidingsinstellingen. Bij diverse regionale opleidings centra (ROC), voortgezet onderwijsinstellingen(VO), Hogescholen en integratiebedrijven , is Metafoor Personeelsbank eerste leverancier van docenten en overig onderwijskundig personeel. Deze positie zorgt ervoor dat docenten snel een baan vinden via Metafoor Personeelsbank. Scholen kunnen vertrouwen op onze uitgebreide ervaring in het onderwijs en de aantrekkingskracht die Metafoor heeft op gekwalificeerde en ervaren docenten.

Bent u docent en wilt u meer informatie over Metafoor Personeelsbank, dan verwijs ik door naar het menu voor docenten.

Bent u als school geïnteresseerd in onze dienstverlening, dan verwijs ik u door naar het menu voor onderwijsinstellingen

Vacatures
in Regio Amsterdam
in regio Amersfoort
in regio Amersfoort
in Noord Holland